14 Nisan 2009 Salı

anyoption

anyoption.com, dünyadaki özel ve kurumsal yatırımcılar için yeni bir iki opsiyon alım-satım platformudur. Opsiyon alım-satım platformumuz %100 web tabanlıdır ve herhangi bir yazılım yüklenmesini veya önceden alım-satım deneyimi gerektirmez. anyoption.com fiyatlandırma ve yürütme modülleri, çevrimiçi işlem piyasasında yeni bir standart yaratıyor: arayüz kendinden açıklamalıdır ve kullanımı çok kolaydır. Opsiyon sunduğumuz ürün aralığı eşsizdir ve işlem hızı ve doğruluğu kusursuzdur. Güvenliğinizi ve memnuniyetinizi sağlamak için en gelişkin ve istikrarlı teknolojileri kullanıyoruz.

Aynı zamanda dijital opsiyon veya sabit gelirli menkul kıymetler olarak da bilinen ikili opsiyonlar, son yıllarda giderek daha fazla rağbet görüyor ve özellikle piyasalarda belirsizliğin hakim olduğu dönemlerde büyük taleple karşılanıyor. Bu opsiyonların avantajları, gelirin önceden bilinmesi, likidite veya icra sorunu olmaması, geniş bir vade noktası aralığına sahip olmasının yanı sıra, anyoption eşsiz bir özellik daha sunuyor: opsiyonunuz kazançta olmasa da ana yatırımınızın %15'i geri ödenir.

Mülkiyet algoritmalarımız, taban değerler ilgili piyasalarda işlem gördüğü sürece sizinle işlem yapmamızı sağlar. Veri sağlayıcımız olan Reuters'den sürekli doğru veri akışı alıyoruz. Şartlar ve koşulları dikkatle okumanızı ve opsiyon sunduğumuz seviyelerle opsiyonlarımızın vadesinin belirlendiği gerçek zamanlı piyasa fiyatları arasındaki farka dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Yükümlülüklerimizi ve risklerimizi dikkatle yönetiyoruz ve şartlarımıza göre karlarınızın ödenmesini garanti ediyoruz. Müşterilerin birikimleri ayrı bir emanet hesabında tutulur ve müşterilerimizin web sitemiz üzerinden opsiyon alması dışında hiçbir amaçla kullanılmaz.

anyoption, Kıbrıs'ta kayıtlıdır ve risk yönetimi, forex alım-satım, egzotik opsiyon fiyatlandırma, ödeme işlemleri ve uluslararası yasa ve yönetmelikler konusunda uzun yıllar deneyim sahibi olmuş bir grup ünlü kişi tarafından kurulmuştur.

Müşteri hizmetleri ekibimiz,SSS ve hızlı kılavuzumuzu okuduktan sonra aklınıza gelebilecek soruları yanıtlamak için yirmi dört saat burada hizmetinizde.

Anyoption Payment Services Ltd.
Adres: Estias 11B Ilioupoli Dali, Nicosia Cyprus
Telefon numarası: +44-20-80997262
e-posta: support@anyoption.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder